zaterdag 4 juli 2015

Zomer

Ik wijk niet graag af van goede gewoontes, daarom zal wardmertensschrijft.blogspot.be ook deze zomer op een lager pitje worden gezet.

Helemaal stil valt de boel hier niet. Of dat is toch niet het plan, alleen ... zomers kunnen nogal eigenzinnig zijn. Misschien bots je af en toe op een gedicht, misschien op een youtubefilmpje of twee, drie afhankelijk van de inspiratie, goesting en het aantal glazen rosé.

Ben jij iemand die met een stapel boeken op vakantie vertrekt? Dan zijn de longreads die ik eerder dit jaar schreef onder de paraplu van In plaats van een roman iets voor jou:

Een tuin
Stilte
Geen tuin
Veel tuinen
Een bibliotheek
Een mikmak
Een brief
Een vaas
Een kopie
Een schilderij
Een trein
Een bloem
Een klok
Een eiland

Pluk de zomer en dans dans dans!

2 opmerkingen:

 1. Was dit van plan, je longreads opnieuw lezen!
  Geef je lezers wat ademruimte, aub! Of beter nog: time to chill....

  Wat oef! wel nodig is oef! dezer dagen! Ook de indruk dat je brein zowat begint te lijken op een heet soepje? Verzen broebelen doorheen essayvermicelli, verhaaltopics zinken naar de bodem, hier en daar zwemt een epische boon of een druipend sonnet, een recensiebotje vergt wat knabbelwerk en ruikekik hier zweet of olijfolie, tis allemaal soepennogeenssoep....

  :-) :-) :-)

  Kusje

  Passe Yah Hasse Tasse Yama Yasse Hassa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soepje, dat zeker. Voorlopig nog geen epische bonen tegengekomen. Je hebt gelijk wat dat ademen betreft. 't Zijn alleen weinig zuurstofrijke tijden waarin ik je (eindelijk?) op adem laat komen.

   Verwijderen