woensdag 20 mei 2015

Je oorlog klaar

Je oorlog klaar

2 opmerkingen:

 1. Dag Ward,
  Eerder toevallig kwam ik op je blog terecht. Vraag me niet hoe want mijn oriëntatie op het internet is al even gebrekkig als op de weg. Onmiddellijk was er iets van herkenning, dus bleef ik even en las wat van je schrijfsels. Badparels, zie je wel. Het is echt de Ward die ik me nog levendig herinner van de schrijversacademie. Het eerste jaar, toen nog op de Sint Jacobsmarkt. Jij ging door, ik bleef hangen want genezen werd prioriteit. En alsof de voorzienigheid ermee speelt kom ik je deze week twee keer tegen. Een uitnodiging van Xavier voor de slotdrink op 26 juni en wiens naam prijkt tussen de afgestudeerden. Ik kan niet anders dan aanwezig zijn, als fan van het eerste uur is het een beetje mijn plicht. Ik ben echt benieuwd om je opnieuw te ontmoeten, om getuige te zijn van je groei. Ik ben er nog niet. Ik heb het basisjaar zopas overgedaan. Een laatbloeierke, maar wel een volhouderke en dat is toch ook iets om trots op te zijn. Ik wens je alvast héél véél succes toe.

  Lili

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Lili,

   Wat fijn om elkaar op deze manier terug te vinden. Ik vind het ook erg fijn om te lezen dat je (nog steeds) schrijft. Weet dat de appreciatie wederzijds was en is.

   Waar werk je momenteel aan? Mijn e-mailadres is in al die tijd ongewijzigd gebleven, dus als je zin hebt om me je werk te mailen, dan lees ik het graag.

   Ik heb enorm veel goesting om je op de slotdrink terug te zien.

   Ward

   ps: schrijven is inderdaad volhouden. Je bent gewoon gedoemd om een goede schrijfster te zijn en te blijven :)

   Verwijderen